Over ons

Wanneer moet ik Makelaardijwinkel betalen?

Bij Makelaardijwinkel (en bij andere internetmakelaars) betaalt u vooraf. Wanneer wij de volledige betaling hebben ontvangen nemen we uw dossier direct in behandeling.

Hoe lang duurt het voordat mijn woning online staat?

Na ontvangst van uw aanmelding en betaling nemen we uw dossier gelijk in behandeling. Normaal gesproken staat uw woning binnen 3 tot 5 werkdagen online.

Mijn woning staat in Utrecht maakt dat iets uit?

Nee, Makelaardijwinkel.nl is een landelijk werkende organisatie. Wij nemen woningen in heel Nederland in de verkoop (voor de waddeneilanden is een bijzonder tarief van toepassing).

Hoe kan ik mijn woning aanmelden?

U kunt uw woning eenvoudig aanmelden via ons aanmeldformulier op onze website.

Ik wil mijn vermelding aanpassen (andere foto's, teksten, prijs) kan dat?

Uiteraard kunt u altijd uw vermelding aanpassen. We moedigen zelfs aan uw presentatie zo up-to-date mogelijk te houden. Wijzigingen kunt u doorgeven via info@makelaardijwinkel.nl of in uw eigen omgeving op www.makelaardijwinkel.nl. Het wijzigen van de tekst, foto’s en/of de vraagprijs doen wij éénmalig kosteloos! De kosten voor daaropvolgende wijzigingen bedragen € 10,-- per keer.Komt mijn woning ook op Funda en JAAP?

Wij plaatsen al onze woningen op Funda en JAAP.

Hoe plan ik de bezichigingen in?

Wanneer iemand uw woning wil komen bekijken krijgt u van ons een e-mail en indien gewenst een SMS berichtje. U kunt zelf direct met de geinteresseerde een afspraak inplannen en leidt de geïnteresseerden zelf rond.

Hoe werken de onderhandelingen:

De onderhandelingen lopen via ons kantoor. Zodra een geïnteresseerde een bod op uw woning wil doen kunt u het bod per mail uit laten brengen op info@makelaardijwinkel.nl of via www.makelaardijwinkel.nl. Wij zullen het onderhandelingstraject dan verder oppakken. Wij leggen alles netjes voor u vast zodat er geen onduidelijkheden kunnen ontstaan.

Wie maakt de koopakte?

Afhankelijk van de door u gekozen dienstverlening maakt u zelf de koopakte of doen wij dat voor u. De kosten voor het opstellen van de voorlopige koopakte door ons zijn € 175,-- incl. BTW

Hoeveel woningen hebben jullie inmiddels verkocht?

We hebben de afgelopen jaren al heel veel woningen verkocht. Bekijk hier de meest recent verkocht woningen

 

Indien er na het lezen van bovenstaande zaken nog vragen zijn neem dan contact met ons op.

 

Team van Makelaardijwinkel.nl