Over ons

Zoveel makelaar als je zelf nodig hebt.

Makelaardijwinkel.nl biedt makelaarsdiensten in modules aan. Bij ons kun je zelf kiezen hoeveel Makelaar je nodig hebt om de woning te verkopen en hoeveel je zelf wil doen.

Zelf je huis verkopen? Natuurlijk!

Wie kent je eigen huis of appartement nu beter dan jezelf.  Wat wij voor je doen? Je huis opnemen en een reële prijs bepalen bijvoorbeeld. En de toegang verlenen tot professionele verkoopkanalen zoals Funda, Jaap en Huislijn. Zaken waarmee jij je kansen op een snelle verkoop flink verhoogt.

 

Vanaf € 295,-- stap je al in. Onder tarieven vind je een compleet overzicht van onze aanvullende diensten.

Zelf je huis verkopen via Makelaardijwinkel

Je wil je huis gaan verkopen, maar hoe doe je dat en waarom zou je kiezen voor een dure makelaar als je ook zelf je huis kunt verkopen? Via Makelaardijwinkel verkoop je zelf goedkoop je woning of appartement. Bij ons kun je zelf kiezen van welke diensten je wel of juist geen gebruik wil maken. Zo betaal je alleen voor wat je nodig hebt, en kun je de kosten in de hand houden.

Waarom zelf je huis verkopen?

Voordelen van zelf je woning verkopen. Naast dat je natuurlijk veel minder geld kwijt (bij ons vanaf € 295,-- en bij een traditionele makelaar vaak minimaal € 2500,--) bent door de woning zelf te verkopen zijn er nog een aantal grote voordelen.

 

(1) Je hebt maar 1 belang en dat is je eigen woning verkopen (zelf actief betrokken)

 

(2) Bezichtigingen kunnen snel plaatsvinden. Ook in het weekend of in de avonduren en dat vinden potentiele kopers fijn!

 

(3) Wie kan er meer over de woning en buurt vertellen dan jij? Verkopers worden graag rondgeleid door de huidge bewoner omdat deze veel meer kan vertellen over de buurt en over de woning dan een ingeschakelde makelaar.

 

(4) Je hebt zelf de verkoop van uw woning in de hand en kunt tijdig bijsturen wanneer nodig en kom je er even niet meer zelf uit dan zijn wij er nog om te helpen.

 

Ga hier direct naar ons aanmeldformulier of bekijk hier onze tarieven.

 

Team van Makelaardijwinkel.nl