Snel je huis verkopen

Hoe verkoopt u zo snel mogelijk uw woning of appartment?

Funda, JAAP, Huislijn etc

Waarom een internetmakelaar inschakelen? Als niemand weet dat uw huis te koop staat zult u hem natuurlijk nooit verkopen. Wij van Makelaardijwinkel.nl zorgen ervoor dat uw object goed gevonden kan worden op het internet door de publicatie van uw woning op de verschillende woonportalen zoals JAAP, Funda, Huislijn etc.

Prijsstelling van uw woning

Naast de promotie van uw woning op de verschillende woonsites is ook een scherpe prijsstelling van belang. Momenteel staan er zoveel woningen te koop dat een goede prijsstelling doorslaggevend kan zijn voor een snelle verkoop. Door uw woning scherp in de markt te zetten krijgt u meer bezichtigingen.

 

Bij het bepalen van de juiste vraagprijs is het verstandig rekening te houden met de verschillende prijscategorieen waar mensen in zoeken. Wanneer u kiest voor een vraagprijs van € 200.000,-- valt u in de categorie van € 175.000,-- tot € 200.000,-- en van € 200.000,-- tot € 225.000,-- zou u kiezen voor een vraagprijs van € 202.500,-- dan valt u alleen in de categorie van € 200.000,-- tot € 225.000,-- waardoor minder mensen uw woning zullen zien.

Presentatie van uw woning

Potentiele kopers moeten op basis van een presentatie op het internet de keuze maken of ze wel of niet de woning komen bekijken. Professionele foto's dragen enorm bij aan het krijgen van meer bezichtingen en een snelle verkoop van uw woning. Wij zullen altijd adviseren om een professionele woningfotograaf in te schakelen. De kosten voor een professionele fotoreportage liggen om en nabij de € 150,--. Uiteraard kunnen wij u helpen bij het inschakelen van woningfotograaf.

 

Direct naar tarieven

Direct naar het aanmeldformulier