Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van enkele van onze verkopers

 

Dhr. van Neerven

"Via www.makelaardijwinkel.nl heb ik deze woning op Funda geplaatst. De verkoop heb ik zelf ter hand genomen, binnen 5 maanden is de woning verkocht. Als je zelf je huis wilt verkopen maar ook op Funda je huis wilt aanbieden dan kan ik deze makelaar zéér aanbevelen. De begeleiding is goed en ze doen precies wat je ze vraagt, kortom een aanrader."

 

De heer en mevrouw van Dijk uit Alkmaar

"We wisten dat er veel belangstelling was voor onze woning omdat er in onze wijk nooit lang woningen te koop staan. We hebben daarom gekozen voor een basisvermelding plus 3 maanden volledig op Funda. We hebben met de hulp van Makelaardijwinkel binnen 3 maanden onze woning verkocht."

 

Mevr. Margaret Kuiper

"Wij hebben het huis prive verkocht, dus het meeste werk zelf gedaan. Maar dankzij funda hebben veel mensen het bekeken funda sluit heel goed aan bij mensen die hun huis zelf willen verkopen.
Complimenten."

 

Mevr. Vaessen

"Lokale marktkennis kan ik eigenlijk niet beoordelen in onze situatie.
Wij ervoeren het als een voordeel om zelf veel ter hand te kunnen nemen en zijn altijd direct en deskundig geholpen als we de kennis van de makelaar nodig hadden. In zee gaan met deze internetmakelaar heeft ons uiteindelijk veel geld bespaard, zonder op deskundigheid met de materie te hebben moeten inboeten."

 

Ergan uit Hilversum

"Mijn appartement is na 11 maanden verkocht via Makelaardijwinkel. Ik vond het erg prettig dat ik zelf bezichtigingen kon inplannen (snel kon reageren wanneer mensen wilde komen kijken)"

 

Harm en Linda uit Amsterdam

"Onze woning is relatief snel verkocht in deze tijd. Wat wij fijn vonden is dat we zelf alles in de hand hadden. Prijswijzigingen werden vlot gedaan. De makelaar adviseerde ons om professionele foto's te laten maken en dat heeft uiteindelijk gezorgd voor een snelle verkoop"

 

Graag uw ervaring delen? Mail het ons