Wat is een internetmakelaar?

Een aantal jaren geleden was het alleen mogelijk om via een traditionele Makelaar of Makelaarskantoor uw woning te verkopen. De Makelaar bepaalde de verkoopstrategie (uiteraard in overleg met U) en hielp u uw woning te verkopen door onder andere het verzorgen van de bezichtigingen. Een prima manier om uw woning te verkopen, maar wel de minst voordelige. Een reguliere makelaar kost u gemiddeld rond de € 3250,-- het voordeel wel is dat hij of zij alle zorgen uit handen nemen.

De internetmakelaar

Sinds een aantal jaren is er een interessant goedkoop alternatief, de Internetmakelaar. Een internetmakelaar helpt u bij het verkopen van de woning. Doordat u zelf actief helpt bij het verkopen van de woning, door bijvoorbeeld het doen van de bezichtigingen bent veel goedkoper uit dan op de traditionele methode.

 

Samen met ons kunt u woning al verkopen voor € 249,--

 

Bij een internetmakelaar heeft u zelf de controle over het verloop van de verkoop van uw woning. U maakt zelf de keuze op welke manier en hoe u de verkoop gaat verzorgen (natuurlijk kan dit in overleg met uw internetmakelaar) en hoeveel kosten u wilt maken. Een van de grootste voordelen van het zelf verkopen van uw woning is dat geinteresseerde in uw woning snel kunnen komen kijken (ook in het weekend en avonduren) en dat u als verkopen hen alles over de woning kunt vertellen. U heeft er immers jaren gewoond.

 

Makelaardijwinkel heeft ruime ervaring met het bijstaan van mensen die zelf hun woning willen verkopen en helpen u natuurlijk graag als u er toch even niet uitkomt.

 

Direct naar tarieven

Direct naar het aanmeldformulier

 

Team Makelaardijwinkel